Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твЧестито, скъпи софиянци, специално на

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твЧестито, скъпи софиянци, специално на
Коментари Харесай

Крум Савов: Честито, скъпи софиянци, тоталното заключване

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Честито, скъпи софиянци, особено на вас, на районно равнище да се реши един цялостен локдаун, което значи тотално да се затвори, да се заключи. От събота който каквото правил.... детски градини, учебни заведения, заведения за хранене, фитнеси, всичко се затваря тотално за София и София област. Това единствено преди минути заяви тържжествено основния хигиеничен контрольор доцент Кунчев. 

Това разяснява водещият на предаване в ефира на 7/8 тв Крум Савов.

Той е планувал още нещо - с цел да удържим пика, който ще настъпи след две-три седмици, по тази причина се постанова цялостното затваряне на София и региона, обясни водещият на феновете. 

Аз си извадих едно календарче и видях, че пика го възнамеряват някъде за 2-5 април. На 1 април няма да има Ден на лъжата. На 4 април нека да е ден на истината, стига да има кой да излезе да гласоподава, да бъде пуснат за гласоподава. Така че всичко последователно, това, което чакахме, стартира да ни се случва, разяснява Савов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР